Lite nya Hilco tyger...

råkade kika in på Nea Nobelle till att börja med och hittade ett gäng tyger som jag blev så förtjust i. Men så kikade jag vidare lite och hamnade hos Tygpyssling där de hade samma tyger, men förutom det även nedsatta priser på tygerna från höst/vinterkollektionen. Och där har jag ända sedan jag fick se den härliga bredrandiga Campechanon gått och suktat. Var bara att passa på nu med lite rea, och nu när jag väl fått hem tygerna är jag SÅ nöjd! Lyckades t o m få tag på en stuvbit av den orange/gulrandiga. När jag såg tyget Busilis strech föll jag om möjligt ännu hårdare *skratt*. Så den här härliga kompotten av tyger landade i min brevlåda idag:
Samtliga innehåller 95% bomull och 5% elastan en kombination som jag har kommit att älska vid det här laget. Campechanon är något tunnare och smidigare än Busilistygerna, men samtliga är härliga. Kan säga att jag redan innan tygerna kom hem hade en plan för de orange/gula tygerna. Hoppas kunna förverkliga idén till en födelsedagströja till minstingen framöver (när vissa andra detaljer är avklarade. Gillar de breda ränderna och har nog inte sett några bredare ränder någon annanstans på tyger man kan köpa, de är hela 2,5 cm. Alexandra på Tygpyssling var gullig och skickade med en dragkedja som matchar den lilarandiga Campechanon bra och så fick jag med en meter band. Det kommer nog inte till användning här, men kanske ngn annanstans. Finns tygerna kvar i slutet av våren har jag på känn att det kommer bli en beställning till...gillar som sagt var skarpt dessa tyger!

Liknande inlägg

Karolina:

Helt underbara/Karolina

Karolina:

Jag kollar efter de bredrandiga men hittar inte dem...var? /K

Emma:

Hej du duktiga kvinna!

Vilka jättefina kläder du gör. Förstår inte riktigt att du hinner med. :) Jag skulle gärna vilja sy kläder åt mitt syskonbarn men vet inte alls hur jag ska få tag på bra tyger. I Umeå där jag bor finns inga butiker som är att räkna med. Har du möjligtvis tips på bra internetbutiker? Vore jättetacksam för svar.

Hälsningar, emma

Doris & Assar:

Åååhh den där auberginerandiga har jag också sucktat efter. Så de har rea? :-D går genast till deras sida

Älsklingsfrö/Marine:

Karolina: det är bara tygpyssling som har de bredrandiga Campechanotygerna. Om du väljer design och randigt så kommer de upp (ser inte så bredrandiga ut på bilderna kanske, men varje rand är cm, det bredaste jag hittat hitintills i alla fall). Finns i svart/grå, aubergin/lila och cerice/rosa (det orange/gula är alltså slut).Emma: kika in hos Stoff & Stil de har nätbutik (dock lite svårnavigerad), Tygbyssling, Nea Nobelle (båda dessa dock lite dyrare tyger men suverän kvalitet), Mjuka tyger, MG tyger m flera finns. Kika in här så har du mycket länktips:

http://www.familjeliv.se/Forum-11-240/m39221163.html (kika på det allra första lagda inlägget i tråden)

LinSar:

Visst är de tygerna sköna.Har sytt till älsta av både det svarta och lila.Det gula va jag snabb som bara den att beställa av när det kom.

anna:

Underbara!!

Kommentera inlägget här: